Tilbud

VELKOMMEN TIL TILBUDSSIDEN. 

På denne side vil vi fremover have et eller flere tilbud klar til dig. Nogle er faste tilbud, nogle vil være for en længere periode eller til lager er ophørt, og i perioder vil vi køre nogle helt kortsigtet knaldtilbud.

FASTE TILBUD

SU?

I erkendelse af at vores priser er lidt udfordrende når man er på SU, og I jo udgør en kundekreds der tit er til de lidt vildere frisure vi nyder at lave. Har vi forskellige ordninger der gør der gør det muligt for alle at være med.

Kom ind og hør om det er noget for dig.

 

Four-week deal

Mange helt korthåret kunder vil gerne klippes tit, derfor har vi en four-week deal der betyder at hvis du bliver klippet igen inden for fire uger bliver der trukket 150,- kr. fra prisen.

 

Køb 5 produkter og få det billigste GRATIS.

Det giver faktisk en besparelse på 20 % ved produkter i samme prisleje. Men du skal selv hente det, så spare du også portoen. Ydermere må du finde dig i der står en professional frisør som kan rådgive dig.

 

KLIPPEKORT

Alle de af vores kunder der anbefaler en ny kunde til forretningen, modtager et klippekort hvor den tiende klipning er gratis

HER OG NU TILBUD

Gaveæske med Hydre shampoo, conditioner og opi sort neglelak

NYHED
SEBASTIAN TWISTED

Er en ny serie specielt til jer med lidt eller meget krøl som i ønsker at fremhæve og definere krøllerne. Alle produkter i serien er tilsat Flexi Alg TM Complex, der tilføre håret masser af fugt, men som samtidig beskytter mod luftfugtighed. Serien består af 3 plejeprodukter SEBASTIAN TWISTED ELASTIC CLEANSER, Shampoo til krøller. SEBASTIAN TWISTED DETANGLER, Conditioner til krøller. SEBASTIAN TWISTED ELASTIC TREATMENT, hårkur til krøller. Og 3 Styling produkter SEBASTIAN TWISTEDCURL LIFTER FORM, Styling skum. SEBASTIAN TWISTED CURL MAGNIFIER CREAM, Cème til krøller. SEBASTIAN TWISTED CURL REVIVER SPRAY, Stylingspray.
Kom ind og få en gratis prøve.

TILBUDET GÆLDER ALLE SEBASTIAN PRODUKTER

 

 

GHD Arctic gold dry & Style Gift Set

Føn og fladjern i samme luksus pakke, spar 600,00

 

GHD Arctic gold Platinum Gift set

Det fantastiske nye fladjern hvor det bedste fra alle de forrige GHD modeller er samlet i et, samt det helt nye hængsel “wishbone hinge” der sikre at pladerne er 100% på linie. – 10 %